WEDSTRIJD VRIJSPRINGEN 2- EN 3-JARIGE PAARDEN

Sep 15, 2016

In het kielzog van haar veiling organiseren Auction Antwerp en Flanders Mare Auction op zondag 9 oktober ’16 een aantrekkelijke wedstrijd vrijspringen voor 2- en 3-jarige paarden uit alle stamboeken.

Naast de uiterst interessante prijzenpot (2500 euro) en natura prijzen worden er in het Azelhof wildcards voor het vrijspringen op Jumping Mechelen verdeeld!

De spingkwaliteiten zullen beoordeeld worden door een internationale jury. Bovendien bevestigden reeds meerdere reële handelaars hun aanwezigheid zodat deze wedstrijd voor de paarden ook een eerste en effectieve ontmoeting met de handel kan zijn.

Emerald-nakomelingen genieten ook hier van de gulle actie van hun vader! Axel Verlooy (Euro Horse) betaalt het inschrijvingsgeld terug van Emerald-nakomelingen die deelnemen aan deze wedstrijd*.

Inschrijving is mogelijk via de website van de veiling http://auctionantwerp.be/nl/inschrijven-vrijspringen! Het inschrijvingsgeld bedraagt 15 euro per paard. Inschrijven is mogelijk vanaf 19 september tot en met 2 oktober '16.

Wij kijken uit naar uw deelname en wensen u alvast veel succes toe!

 

* De deelnemers dienen hun inschrijving eerst te betalen, maar krijgen ze na de wedstrijd teruggestort.

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.