TOP-VEILING MET TOP-KWALITEIT

Oct 10, 2016

Auction Antwerp sprong op haar 15e verjaardag samen met Flanders Mare Auction naar 'the next level'! Er werden zaterdag in een vol en sfeervol Azelhof een exclusief lot veulens, jonge paarden en embryo's geveild.

De kwaliteit liet zich vertalen in record prijzen. Gemiddelde prijs bij de veulens werd 9600 euro. Voor de jonge springpaarden werd gemiddeld 27.750 euro betaald en voor de embryo's 16.300 euro.

Het duurste veulen, Q-Music DC, is een dochter van Taran de la Pomme uit Ixia van Eeckelghem. De grootmoeder is de befaamde Grand Prix-merrie Funky Music. Q-Music DC ging voor 19.000 euro onder de hamer en werd aangekocht door Axel Verlooy.

Douguy des Forets was het duurste springpaard en meteen ook de veilingtopper. De nieuwe eigenaar betaalde 50.000 euro voor deze driejarige dochter van L’Arc de Triomphe uit Quick Star des Forets (v. Quick Star). Het duurste embryo, met Darco als vader en Uomini als moeder, ging van de hand voor 22.000 euro

Het ponyveulen dat voor het goede doel "School ter Elst uit Duffel" werd geveild bracht 3400 euro.

Wij danken graag onze kopers, sponsors, medewerkers en publiek voor hun inbreng!

 

 

This website uses cookies. This way we can ensure that your browsing experience is made even more pleasant. For more information, please review its Privacy Policy.