MOOIE 14E EDITIE BWP AUCTION ANTWERP!

11 okt. 2015

Zaterdagavond veilden onze veilingmeesters 26 veulens, 7 jonge paarden en een embryo. De 3-jarige Mokka van Paemel (Numero Uno x Cicero Z) liet met 25.000 euro het hoogste veilingbedrag optekenen! In een duetje verkochten onze veilingmeesters Dirk Zagers en Louis De Cleene deze merrie aan Paul Peeters van de Rostal. Ook de driejarige Crockett de l'Amitié Z (Castelino Van Paemel) haalde de kaap van 20.000 euro. Voor een vierjarige dressuurhengst van Quadroneur viel de hamer op 15.000 euro. Het duurste veulen werd Pasta van d'Abdijhoeve (Kafka vd Heffinck x Cabrio vd Heffinck) deze werd verkocht voor 16.000 euro aan Philip Gysbrechts. Rostal kocht ook het fraai Thunder x Calido-veulen Palermo vh Looveryck. Patrik Spits tekende voor het embryo van Iron Man vd Padenborre en de merrie Jenna Van 't Meulenhof (Diamant de Semilly), een volle zus van Emerald en Diamanthina. Andere veulenkopers waren Ceulemans, De Goede Reede, De Winter, Van De Poel, Van Sprengel, Peffer en Op De Beeck de vertrouwde klanten van BWP Auction Antwerpen. Waarvoor onze dank!

Het ponyveulen dat voor het goede doel "De vzw Neo-ma:een vereniging voor mensen geconfronteerd met borstreconstructie" werd geveild bracht 1800 euro op en gaat naar Patrick De Boeck van Flandria Rent.

Tot slot danken wij ook onze sponsors voor hun steun, onze medewerkers voor hun onmisbare hulp en ons publiek voor hun sfeervolle aanwezigheid!

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie