Services

GEBOORTE BEGELEIDING & OPFOK

Geboorte begeleiding:

Bij ons kan u terecht om de geboorte begeleiding van u embryo tot veulen op te volgen. Een professioneel team onder dierenarts begeleiding staat voor je drachtige merrie klaar. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen.

Opfok:

Van 0 tot 3 jaar kan u genieten van onze opfok. In groepjes per leeftijd en geslacht, kan u toekomstige topper in de zomermaanden genieten van de weide en in de winter afwisseling van paddock en loopstal. Ook zorgen wij voor de nodige verzorging (hoefsmid, ontworming en vaccinaties). Voor meer informatie kan u contact opnemen met Pieter Goyvaerts: +32 (0) 479 66 46 68 of via e-mail pieter@horseman.auction

 

 

 

 


BAANTRANSPORT

Dankzij VVL Horses zorgen wij voor gespecialiseerd paardentransport in binnenland en doorheen Europa. Ze staan garant voor een veilig, efficiënt en kwaliteitsvol transport van uw paard.            

Uw paarden worden met de grootste zorg en comfort doorheen Europa vervoert. Ook zorgen wij voor de exportkeuring van uw paard binnen en buiten de Europese Unie. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen. Klik hier

 


LUCHTTRANSPORT

Via Equilog Services kan u paard vliegen naar iedere plaats op de wereld. Een professioneel team zorgt voor de nodige documenten en quarantaine en bezorgt je paard waar je maar wil. Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen.

Voor meer informatie kan u contact met ons opnemen. Klik hier

 


Voor alle vragen ivm geboorte begeleiding , opfok , verzekering en transport staan wij steeds voor u paraat.

Pieter Goyvaerts: telefoon +32 (0) 479 66 46 68 of via e-mail pieter@horseman.auction

Deze website maakt gebruik van cookies. Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat uw surfervaring nog aangenamer wordt. Raadpleeg ons privacybeleid voor meer informatie