Retour

EXCLUSIEVE VAN 'T ZORGVLIET

PEDIGREE

For Pleasure
Furioso II
Furioso XX
Dame de Ranville
Gigantin
Grannus
Goldi
Sans Soucis
Libero H
Landgraf I
Oktave
Karola
Voltaire
Sirma

ABOUT

For Pleasure is één van de weinige springpaarden die er in slaagden om 2 x goud te winnen op de Olympische Spelen. En vandaag is hij meer dan ooit ook één van de beste springpaardenleveranciers van Europa. Verschillende van zijn zonen treden duidelijk in de voetsporen van hun legendarische vader zoals For Joy, For Keeps of Forsyth om er maar enkele te noemen.
Sans soucis, de moeder van Exclusieve Van ’T Zorgvliet is tevens een dochter van de al even fenomenaal verervende Libero H. De producten van deze Holsteiner lopen zich overal ter wereld in de kijker zoals Luc, Iowa of Maaike die super sprong in de Olympische finale.
Karola, de grootmoeder is een dochter van de topverever Voltaire en uit deze moederstam komt tevens Watch Me, die verkocht werd op de veiling Fences en daarna finalist was op het kampioenschap in Fontainebleau.
 

INFORMATION

Date de la naissance 03-06-2004
Geslacht Etalon
Couleur Alezan
Studbook BWP
TVA 21.00%

Conditions

INFO

2004:

  • Verkocht voor een topbedrag op de BWP Auction Antwerp 2004

2011:

  • Finalist op de WK te Lanaken bij de 7-jarige springpaarden onder zijn Zwitserse eigenaar Andreas Ott.

Ce site web utilise des cookies. De cette façon, nous pouvons nous assurer que votre expérience de navigation soit encore plus agréable. Pour plus d'informations, veuillez consulter notre politique de confidentialité